Треньорът на "Лудогорец" Станислав Генчев и част от футболистите на отбора изразиха разочарованието си от загубата срещу "Еспаньол" (0:1). Поражението беше първо за тима от Разград в Лига Европа, но в клуба запазват увереност преди последните три мача в групата.

"Разочаровани сме от загубата, тъй като всички бяхме настроени да постигнем победа и да изиграем добър мач. По-важното е да се поучим от грешките си", каза Генчев след мача.

Загубата спра впечатляващата серия на "Лудогорец", който беше непобеден в 21 поредни срещи. Според Генчев в тима са очаквали голямо предизвикателство от "Еспаньол", като треньорът обеща отборът му да покаже променен облик в следващите мачове.

"Бяхме наясно, че ще срещнем трудности. Отборът на "Еспаньол" е подготвен много добре и тактически, и физически. Знаехме, че ще имаме малко ситуации, но не успяхме да се възползваме от тях", каза Генчев.

Той допълни: "В нашата група до последно няма да се знае кои ще са двата отбора, които ще излязат. Вече всички имат шанс и хубавото е, че имаме две победи."

Вратарят Пламен Илиев и Абел Анисе се обединиха около мнението на треньора. Според халфа "Лудогорец" е трябвало да спечели по категоричен начин.

"Не са по-добри от нас. Това го показахме в последните два мача в Лига Европа, но така е във футбола. Трябва да останем с високо вдигнати глави и да се трудим още по-здраво. Разочаровани сме, тъй като искахме да бием. Това, което трябва да направим сега, е в следващите три мача да играем добре. Имаме големи шансове да се класираме напред. Трябва да дадем всичко от себе си и да направим това, което правихме в първите два мача", каза Анисе.

Дневник