Moments Party and Wedding Agency отваря врати и в City Center, точно срещу Булмаг. При тях може да намерите голямо разнообразие от парти артикули, които ще ви помогнат да направите вашия празник прекрасен. Да поръчате празничен декор, да наемете костюми или пък да направите поръчка за ръчно изработени картонени торти, пиняти, подаръчни кутии, чаши, картички и какви ли още не оригинални подаръци. 

Освен това, новият обект отваря и с най-нова услуга - печат върху тениски, чаши и бутилки, подложки, пъзели и още разнообразни продукти, които да поръчате по ваш дизайн.

Агенцията става наследник на досегашния щанд, който се намираше на втория етаж в CityCenter, но с тази разлика, че услугите, които ще предлага са много повече.

Припомняме, че Moments Party and Wedding Agency започва дейността си като парти агенция и има зад гърба си над 350 събития - от малки семейни празници до големи фирмени събития със стотици гости. Освен изработка на празничните декори и фотокътове, прави и цялостна организация на празнични събития - от рожден ден и кръщене, до сватби и фирмени партита. 

На 1 ноември м.г. врати отвори магазинът на ул. "Васил Априлов" 30 (срещу 3 ОУ "Димитър Благоев"). 

Фейсбук страница на Moments Party and Wedding Agency - https://www.facebook.com/momentspwa

Рекламна статия