Николай Колев, кандидат за кмет и водач на листата на Коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“, кани жителите на общината на онлайн среща чрез фейсбук страницата на Продължаваме Промяната – Шумен в социалната мрежа. На 14 октомври, в събота от 11.00 ч., той ще очаква жителите на града, които без притеснения ще могат да задават своите въпроси в жива връзка.

През седмицата Николай Колев и кандидати за общински съветници от листата на Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ се срещнаха с жители на квартал „Боян Българанов“ и квартал „Добруджа“ в Шумен, където коментираха въпроса със стопанисването на площадките, пейките, тротоарите и тревните площи в кварталите.

Със специално внимание, в офиса на Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България “, бяха посрещнати граждани от третата възраст от пенсионерски клуб № 4 в Шумен. В непринуден разговор със своите домакини, те споделиха голяма част от проблемите си. Бе коментиран въпросът за механизмите за справедливо финансиране на дейността на пенсионерските клубове.

По време на своите предизборни срещи Николай Колев разговаря с жители на село Панайот Волов. Той и кандидати от листата на Коалицията гостуваха в читалище „Земеделец“ в подкрепа на кандидата за кмет от листата Веселка Станчева. В разговора с присъстващите, бяха обсъдени възможностите за решение на проблема с училищния транспорт, електроснабдяването, водоснабдяването и проблема с бездомните животни.

На работна среща Николай Колев и кандидатите за общински съветници се запознаха с проблемите на ръководството и екипа на МБАЛ – Шумен. Като спешни решения бяха коментирани възможностите за изготвяне на план за поддържане на дворното пространство на МБАЛ-Шумен, актуализацията на размера на годишната общинска субсидия, която лечебното заведение получава и изготвянето на програма за привличане на млади специализанти и задържането им в шуменската болница.

Линк към събитието на 14 октомври, може да намерите тук.

Пресцентър на Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“
Купуването и продаването на гласове  престъпление.