На 18 октомври кандидатът за кмет на община Шумен Венцислав Венков представи листата с кандидати за общински съветници на Левицата! в голямата зала на Драматично-кукления театър „Васил Друмев“. 

„Има дни, които се помнят. 18 октомври е за мен един от тези дни. Благодаря на всички, че сте тук, че отново сме заедно за нашата Кауза – да живеем спокойно, в уредени, чисти и уютни населени места, да имаме работа и адекватно заплащане, да пием чиста вода и да дишаме чист въздух, да ползваме ритмичен градски транспорт, да не се налага да ходим до Варна за здравни процедури, изследвания и прегледи, а до Разград – на мач. Искаме подкрепа за възрастните и немощни хора, искаме всички деца да имат зали и терени и възможности да спортуват, да имаме избор от културни събития, да не сме в дъното на класацията по резултати от матурите и да не сме на опашката по брой туристи. С една дума – да се гордеем, че сме шуменци. Затова в листата ни има представители от всички сфери от живота ни - хора, които знаят какво искат, знаят как да го постигнат и могат да мечтаят за още. 

Нека на 29 октомври покажем, че политика може да се прави и без лъжи, интриги и подмолни игри.

Нашият избор е друг – спокойно, безкористно и открито, с уважение и внимание към всеки, с взаимно доверие и мъдрост, да вървим напред. На 29 октомври разчитам на Вашата подкрепа. Гласувайте с № 28 за общата ни кауза - Шумен“, призова стотиците приятели и съмишленици в залата Венков. 

Сред публиката бе лидерът на Изправи се.БГ Мая Манолова, която също отправи вдъхновяващи послания.

Нестихващите аплодисменти бяха за прекрасните изпълнения на братята Хасан и Ибрахим Игнатови, народната певица Яница Стаменова, дуо „Лечеви“ и Ансамбъла за народни песни и танци „Мадара“.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Пресцентър на Левицата! - Шумен