Британският певец Роби Уилямс планира да купи футболен клуб - и дори се говори, че подготвя риалити шоу за него.

49-годишният артист открай време е фен на футболния клуб "Порт Вейл". Според изданието Mirror Роби може да тръгне по стъпките на Райън Рейнолдс, който заедно с неговия колега, Роб Макелхенни, купиха "Рексъм" през ноември 2020 г.

Подобно на Райън и Роб, които участват в спортната документална поредица "Добре дошли в Рексъм", разказваща за съдбата на клуба, Роби също може да се появи пред камерата, ако вземе "Порт Вейл". Говори се също, че така клубът би имал повече надежди за успех в лигата. Mirror допълва, че по този начин британецът ще вдъхне огромен интерес към клуба.

Междувременно запознат със сделката съобщи пред в. The Sun: "Към Роби е отправено официално запитване, за да се разбере дали е заинтересован. "Порт Вейл" си остава една от най-големите му любови и винаги е мечтал да се включи по-активно. Поддръжниците на клуба смятат, че той ще направи "Порт Вейл" отново основен играч."

Впрочем популярният певец бе обявен за президент на клуба през уикенда. Той е играл за него през 2001 г. и е помагал за дизайна на фланелките. "Чувствам, че трябва да направя повече на това място", бяха думите на Уилямс, относно потенциалната сделка.

Дир.бг