Лионел Меси и Луис Суарес се развилняха като едно време, когато с екипа на Барселона тероризираха съперниците по европейските терени.

Магическото дуо славни ветерани бе в основата на разгрома на Интер (Маями) с 5:0 в дербито на Флорида срещу Орландо. Двамата вкараха по два гола, а уругвайската деветка даде и две асистенции в спектакъла, който припомни най-доброто от рециталите на Меси и Суарес.

Луис откри още в 4-ата минута, а в 11-ата удвои в типичния си стил, не оставяйки шансове на вратаря.

Това бяха първите му два гола в американската Мейджър лига след преминаването там през зимната пауза.

Суарес излезе сам срещу вратаря в 29-ата минута и можеше да запише хеттрик, но вместо това подаде гросмайсторски на съотборника Роберт Тейлър на празна врата - 3:0.

След почивката Меси, който до този момент се наслаждаваше на шоуто на добрия му приятел, реши да се включи.

В 57-ата минута след марков пробив на Жорди Алба и топка, избита в гредата от бранител, Лео я вкара с гърди във вратата, въпреки че бе задържан по всякакви начини от друг защитник на Орландо.

Само пет минути по-късно резултатът стана 5:0, след като Суарес вдигна центриране отляво, а Меси вкара с глава! Такива неща не се виждат често - два гола и две асистенции на деветката, попадения с глава и гърди на десетката...

Но това са двама от най-големите футболисти на нашето време, а вероятно и не само. Всичко е възможно.

Интер е със 7 точки от три кръга и води в класирането на Изток. Головата разлика на отбора е 8:1, а с играта на Меси и Суарес, както и стабилното представяне на Алба и Серхио Бускетс край тях, този тим изглежда като абсолютен фаворит да помете всички по пътя си в Мейджър лигата през сезона.

Дир.бг