Най-голямата дъщеря на рапъра Кание Уест и риалити звездата Ким Кардашиян, Норт, обяви, че подготвя първия си студиен албум.

10-годишното момиче съобщи новината по време на един от концертите на баща си. Албумът носи името Elementary School Dropout. А от сцената Норт каза: "Здравейте, казвам се Норти и работя върху собствен албум."

Присъстващите изригнаха в радостни викове, но имаше и такива, които решиха, че посланието на малката звучи сякаш е напуснала училище. Загрижени фенове попитаха в Х: "Значи тя е прекъснала обучението си?"; "Майка й промотира глупости, а баща й е луд, какво очаквате?".

Според изданието Mirror проектът е почит към Кание, който издаде дебютния си The College Dropout албум през 2004 г. Тогава той се превърна в огромен хит, който се разпродаде в 441 000 копия през първата седмица, а през 2020 г. получи 4 пъти платинен сертификат от Асоциацията на звукозаписната индустрия на Америка.

Въпреки този успех на Уест, Норт все още е само дете и ще трябва да измине дълъг път, преди да постигне музикалните отличия на баща си. Тя обаче не е чужда на музикалната сцена и вече е пяла с него на няколко събития.

dir.bg