Областният управител връчи на председателя на Районната избирателна комисия Светозар Петков печата на комисията за изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г., съобщиха от пресцентъра на Областна администрация.

Добрев пожела успешна работа на комисията в подготовката и провеждането на честни и демократични избори и заяви, че Областна администрация Шумен ще оказва съдействие на РИК съгласно правомощията, които има по закон.   

Областна администрация Шумен е подготвила и предоставила необходимите материали и технически средства за работата на членовете на комисията и ще продължи да изпълнява всички дейности за подпомагане на РИК съгласно действащите нормативни разпоредби.

Районната избирателна комисия в Тридесети изборен район – Шуменски за изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г. е назначена с решение на Централната избирателна комисия в петък. РИК-Шумен ще работи на адрес Шумен, бул. “Славянски“ №30, зала 2, ет. 2 на Областна администрация - Шумен.

ШУМ.БГ