Този сайт използва бисквитки

Добре
Сряда, 29 Март 2017
 

 
Кметът Ешреф Реджеб раздаде над 2100 торбички за Рамазан Байрам

Kметът на Никола Козлево и общински председател на ГЕРБ Ешреф Реджеб раздаде над 2100 торбички с турско кафе, локум и бонбони по повод последните дни от Рамазан Байрам, наречени Шекер Байрам, съобщиха от пресцентъра на партията. Той посети домовете и работните места на жителите на община Никола Козлево, за да им връчи традиционните за празника сладкиши и да им поднесе лично своите пожелания.

„Уважаеми жители на община Никола Козлево, приемете моите най-сърдечни поздравления по случай големия празник Рамазан Байрам! С този жест на внимание се обръщам към всички Вас, независимо от вашето вероизповедание, с пожелание да успеем да съхраним духа на взаимното уважение, разбирателство, на толерантност и милосърдие. Нека бъдем по-добри хора. Уверен съм, че взаимното уважение помежду ни ще расте с всеки изминал ден и заедно да продължим да работим за общото бъдеще на жителите на Никола Козлево!“, гласи поздравлението на Ешреф Реджеб.

По време на разговорите си с хората кметът на Никола Козлево изрази своето уважение към мюсюлманските обичаи и култура. „Рамазанът е в традициите на мюсюлманите, затова за мен е чест да бъда сред Вас в навечерието на този свещен празник“, подчерта Реджеб. Той бе категоричен, че силата на ГЕРБ е в това, че не дели хората по етнос или вероизповедание. „Заедно сме по-силни“, заяви още кметът.

През целия ден Ешреф Реджеб ще се среща с жители на община Никола Козлево, за да ги поздрави за традиционния мюсюлмански празник.

Подобни инициативи са се превърнали в традиция за Никола Козлево, защото кметът Ешреф Реджеб раздава празнични пакети на жителите на цялата община по време на всички големи християнски и мюсюлмански празници. За големия християнски празник Великден тази година Ешреф Рефжеб връчи лично над 2000 козунака на хората в община Никола Козлево.

ШУМ.БГ

04.07.2016 12:48   1   707
Изпрати на приятел
Сподели в Twitter
Сподели в Facebook
Добави коментар
Менение #496841 Asan 15.09.2016 19:18 От мобилната верия

народа празнува курбан баърам те ми çеститят рамазан баърам,сега се празнува курбан баърам ,тıпият еşреф си раздава бракуванста стока от магазина си!

*Този коментар беше автоматично транслитериран от системата.
Добави коментар
Предишна страница 1 Следваща страница
 Двустаен, отличен, 350 лв.
Гарсониера, преустроена на двустаен апартамент в много добро състояние.Състои...
 
2+1 - Гривица
Продаваме двустаен апартамент 75 мв.м. на 5 жилищен етаж.Състоящ се от : две...
 
Двуетажна вила, м-т Байчов кладенец, 6 500 лв.
Продава се двуетажна вила в местността Байчов кладенец със застроена площ 30...
 
Двустаен в кв. Добруджа
Жилището е с площ от 57кв.м тухла. Състои се от хол, спалня, кухня и...
 
Обяви от ШУМЕН СИТИ
Реклама