Този сайт използва бисквитки

Добре
Събота, 25 Март 2017
 

 
Мерил Стрийп е била сред любимите актриси на Тръмп преди месеци

Преди година и половина Доналд Тръмп е обявил Мерил Стрийп за любима своя актриса в интервю за Hollywood Reporter.

В разговор, публикуван на 19 август 2015 г., Тръмп отговаря на въпроса кои актриси харесва с думите "Джулия Робъртс е страхотна, много други също. Мерил Стрийп е превъзходна, тя е и добър човек. Проблемът е, че ще назова три, четири или пет и стоте, които познавам, ще се обидят, а не искам да ги обиждам".

След като актрисата критикува остро Тръмп, докато получаваше награда "Златен глобус", той побърза да я нарече "една от най-надценените актриси" и "лакей" на Хилъри Клинтън.

Без да споменава името на новоизбрания президент на САЩ, в 5-минутната си реч Стрийп критикува поведението и политиките му и призова Холивуд да подкрепи свободата на словото. "Имаше едно актьорско изпълнение тази година, което наистина ме смая, обяви актрисата и продължи: Беше, когато човекът, кандидатстващ за най-престижния пост в страната ни, имитира репортер с увреждания."

"Инстинктът да унижаваш хората се просмуква в живота на всички ни, когато го прави човек от обществената сфера, човек с власт. Неуважението води до неуважение. Насилието разпалва насилие", каза тя и призова Холивуд да подкрепи свободата на словото и медиите.

Тръмп заяви, че никога не се е подигравал на репортер с увреждания и никога не би сторил това, но "просто го показах как "пълзеше", когато тотално промени 16-годишна история, която е писал, за да ме накара да изглеждам зле".

dnevnik.bg

10.01.2017 10:58   0   112
Изпрати на приятел
Сподели в Twitter
Сподели в Facebook

Още няма коментари

Добави коментар
Предишна страница Следваща страница
 топлоизолация и хидроизолация
Правене на топлоизолация до втори етаж и хидроизолация частично и цялостно на...
 
Продава четиристаен апартамент в Центъра
Продава четиристаен апартамент с жилищна площ от 93 кв.м.на трети етаж....
 
златист и сребърен зебрайт
Продавам две петлета златист и сребърен зебрайт на 10 месеца
 
Масивна къща на два етажа, 85000 лв.
Продаваме монолитна къща в с.Царев брод. Имота е на два етажа плюс таванско...
 
Обяви от ШУМЕН СИТИ
Реклама