Този сайт използва бисквитки

Добре
Сряда, 18 Януари 2017
 

 
Започва поетапно отваряне на основните пътни артерии в страната

Започва поетапно отваряне на основните пътни артерии в страната, съобщиха от Националния щаб за изпълнение на Националния план за защита при бедствия в Агенция "Пътна инфраструктура. Всички магистрали са почистени и проходими, както и повечето пътища втори и трети клас в страната.

Вече може да се ползва "Хемус" от Шумен до Варна. Усложнена остава обстановката в Бургаска област, като магистрала "Тракия" остава затворена от Зимница до Бургас. Малко след девет часа беше пуснато движението от и към Бургас през Петолъчката.

От вчера следобед до тази сутрин до морския град можеше да се стигне само по маршрута Ямбол – Средец - Елхово. Възстановено е движените по второкласния път Русе - Силистра. Обзорският проход е проходим за автомобили с обща маса до 3.5 тона.

Отпада забраната за движение на тирове по пътищата Видин - Монтана на територията на област Видин, Видин - София, Перник - Кюстендил - ГККП "Гюешево, София- Велико Търново и Плевен - Ботевград. Всички камиони се допускат също по пътищата Велико Търново – Гурково (проход "Републиката"), от Силистра до границата с област Шумен, и от Силистра до границата с област Добрич, както и през Айтоския проход.

По-рано днес директорът на Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" гл. комисар Николай Николов съобщи, че снощи в цялата са страна са били изведени 62 души от закъсали автомобили. Колите са били оставени там, където са затънали.dn

dnevnik.bg

11.01.2017 10:59   0   193
Изпрати на приятел
Сподели в Twitter
Сподели в Facebook

Още няма коментари

Добави коментар
Предишна страница Следваща страница
 

Шумни новини
Автостъкла монтаж и демонтож
Имате счупено стъкло на вашия автомобил? Ние ще помогнем. Европейски, турски...
 
Невероятен луксозен апартамент!
Апартаментът е светло и луксозно жилище, което впечатлява с оригиналните...
 
Автостъкла монтаж и демонтаж
Имате счупено стъкло на вашия автомобил ?Ние ще помогнем. Европейски, турски...
 
Продава етаж от къща в гр. Нови Пазар
Продава Втори етаж от двуетажна къща в центъра на Нови Пазар с отделен вход,...
 
Обяви от ШУМЕН СИТИ
Реклама