Този сайт използва бисквитки

Добре
Вторник, 28 Март 2017
 

 
Непочистена улица

Уважаеми г-н Кмете,

На вчерашната прескоференция заявихте, че град Шумен е почистен, но с леки забележки.

Смятам да Ви опровергая с приложените снимки. На тях ще видите непочистената част от улица "Ген. Драгомиров", водеща към номер 30 на посочената улица, т.е. блок 4 в кв. "Боян Българанов".
На снимките ще видите, че път няма. Има преспи, големи преспи. Колите са заровени до таван. Стълбите пред блока също не се виждат.

Така се чисти в Шумен - едната улица почистена, т.е. главната, а пресечката, понеже е баир - не. За какво плащаме?! За да ни стоят колите, заровени под снега?! Фирмата е "Е-Плант", която чисти малките улици на Българанов. А на дежурният телефон на Общината никой не отговаря, за да приемат сигнала!

Защо трябва да плащам за неизвършена работа?! Защо снегорин е минал днес по горната улица, но не е влязъл в нашата пресечка?! Ние не сме ли хора?! Нямаме ли право да се движим нормално по улиците.

Отделен въпрос е, че тротоари също няма и пешеходците се движат по пътното платно.

Почистено е, не със забележки, ИЗОБЩО НЕ Е ЧИСТЕНО!!!

Светла Дончева 

donchevas@yahoo.com

11.01.2017 18:30   33   11516
Изпрати на приятел
Сподели в Twitter
Сподели в Facebook
Добави коментар
Менение #511217 Стефан Стефанов 11.01.2017 18:49

Неможе да бъде,не

Менение #511223 Анонимен 11.01.2017 19:02 От мобилната верия

Ситуацията е същата във всички части на градът, главните почистени, а малките улици тънат в преспи, ако това се нарича забележка.....

Менение #511230 Анонимен 11.01.2017 19:23 От мобилната верия

Днес цял ден един снегорин не мина да изчисти ул.Дойран улицата е напълно блокирана поради снега който е бутнат точно в началото на улицата пълен провал са

Менение #511242 Йордан Григоров 11.01.2017 19:58 От мобилната верия

Днес станах свидетел как един Боб Кат как кротко си вършеше работата по улица Цар Иван Александър, доближи се до него собственик на заведение на ул. Хан Крум номер 7 и с жестове за почерпка го прикани към мястото за "услуга". След известна доза наставления и добре свършена работа нуждаещият се попита "Какво ще пиеш? Кафе или чай?". Мързеливи дебеланки дори лопата сняг не хвърли, нищо че е заел тротоарна площ от 100%, нищо че е вулгарен, нищо че продава алкохол пред входа на училището, нищо че е без образование, нищо че..... Важното е,че това чистене го платихме НИЕ, НИЕ с нашите данъци, а "свинчо" си почисти района за 40 стотинки.....

Менение #511246 Шуменка 11.01.2017 20:12

И как точна да изчистят снегорините тази тясна уличка, на която има спрели коли от двете страни??? А пред входа уважаема сте длъжни да си изчистите Вие!!! Всички плащаме данъци, но и всички трябва да мислим какво искаме, не просто да искаме. Пред нас е изчситено и нямам грам забележка към фирмите, но да отбележа колата ми не е на пътното платно и като чистя снега не го хвърлям на него, а го трупам на камари около нас, за да не затруднявам почистването и движението по улицата. И ако всички се захванете да поизчистите малко, вместо да седите с телефоните и да правите снимки, то града ще е малко по-изчистен и красив!!!

Менение #511247 към Шуменка 11.01.2017 20:22

изобщо не е тясна улицата, а е дори много широка за калпавите снегоринчета на еплант. По тази улица слизат и грамадните боклуджийски камиони на Екомакс. Не плямпайте глупости без дори да сте виждали улицата. СРАМ, ГОЛЯМ СРАМ за общината е тази фирма еплант. Такова безхаберие не е било никога досега, въпреки, че е имало много по-тежки зими. Районите на еплант в Българанов са в безобразно положение.

Добави коментар
Предишна страница 1 2 3 4 5 6
 Етаж от къща Военна болница
Цена:128000лв Продават се 2-ри етаж който е 90кв.м., сутерен - 45кв.м. и...
 
Етаж от къща, Търговище
Продава се етаж от къща в центъра на Търговище. Състои се от хол, две спални,...
 
Тристаен тухлен апартамент в Тракийския
Жилището е разположено на първи етаж в тухлена сграда. Площта му е 87 кв.м. с...
 
Продава двустаен апартамент, кв. Тракия
Продава двустаен разширен апартамент с жилищна площ 65 кв.м. Намира се в кв....
 
Обяви от ШУМЕН СИТИ
Реклама