Според Майкъла, босът на Лудогорец Кирил Домусчиев, собственикът на Ботев Пловдив Цветан Василев и почетният президент на Литекс Гриша Ганчев са дали пари.

Те са помогнали на сдружението "ЦСКА Завинаги", за да построи игрищата, базата и стадиона на столичния клуб.

Още един от най-богатите хора в страната е в тази група, твърди Майкъла. Това е банкерът Цеко Минев, който е и шеф на родната федерация по ски.
 

Така излиза на практика, че дарения са дали босовете на всички останали родни грандове, без този на вечния съперник Левски - Тодор Батков.

Миналия месец идеологът на сдружението "ЦСКА Завинаги" Сашо Чакмаков обяви, че стартира проект за 50 млн. лв.

След неговото привършване, "червените" би трябвало да имат един от най-добрите стадиони у нас, както и страхотна база за подготовка на юношите и първия отбор.

В същото време, бяха разкрити и имената на някои от хората, закупили си акции на клуба от новия собственик Александър Томов.

Сред тях са играчите от сегашния състав Валентин Илиев, Емил Гъргоров и Тодор Янчев. Още не е потвърдено дали същото не е сторил и новото попълнение Мартин Петров.

Наставникът Стойчо Младенов също е акционер. Според различните информации обаче, той е придобил пакета, вместо да получи неустойките за предишния си престой начело на тима.

Преди време стана ясно, че и личният мениджър на звездата Димитър Бербатов - Емил Данчев - е бил сред първите, които са си купили от акциите, пуснати на пазара от Лупи и съмишлениците му.  

sportni.bg