Според наставника на Черно море Георги Иванов БФС и Съдийската комисия са се огънали под натиска на ЦСКА. Гонзо беше наказан по доклад с лишаване правото да ръководи отбора си за една среща и бе глобен с 500 лева.

Варненци също имат основание за претенции към съдията, но те останаха далеч на заден план на фона на истерията, която предизвикаха "червените".
 

"Ако от съдийската комисия са гледали мача, в което се съмнявам, би трябвало да видят, че на Апостол Попов още в третата минута трябваше да получи картон за фаул срещу Райков. Да видят колко са спорните  нарушения и преди гола, който е отменен, когато има фаул срещу Окоро, а той свири обратен фаул за ЦСКА.

Знаем, че един съдия винаги може да сбърка и в такъв нервен мач се допускат грешки. Не им прави чест на съдийската комисия да се огъват под натиска на ЦСКА и да търсят виновници в мача, който бе загубен с чисти футболни средства", заяви Гонзо пред Гонг.

"Няма значение дали играеш срещу водещи, или по-слаби отбори, критерият трябва да бъде еднакъв. А ние виждаме след целия този натиск, който упражни ЦСКА на цялата общественост, как съдийската комисия и Футболният съюз клекнаха пред претенциите им, без да имат основания", добави Георги Иванов.

Sportni.bg