"За съжаление, нашият отбор допусна една грешка, за която аз предупреждавах отбора през времето, когато се готвеше за тоя мач", коментира наставникът на Черно море Георги Иванов след поражението от Локомотив Пловдив с 0:1.

Домакините отбелязаха в началото на мача след статично положение, след като Аймен Белайни бе оставен непокрит в наказателното поле на "моряците". За съжаление, нашият отбор допусна една грешка, за която аз предупреждавах отбора през времето, когато се готвеше за тоя мач. Обясних на футболистите, че на Локомотив Пловдив силната черта са статичните положения. Но, допуснахме тази грешка да оставим човек на Локомотив сам-самичък в най-опасната зона при центриране на първа греда. В оставащото време нашият отбор се опита да обърне мача, но за съжаление не можа. Отборът на Локомотив Пловдив противодействаше добре", сподели Гонзо след двубоя.

"В момента влизаме в серия от тежки мачове. Мачът ни с ЦСКА, имаме мач с Берое в къщи и с Левски, така че шансовете ни са големи, но този мач ни даваше нещо повече от влизане в първата седмица. Можехме вече да мислим за нещо повече, но това е, футболът невинаги е това, което искаш, да се получава. Радвам се, че във второто полувреме нашите футболисти се опитаха и през цялото време желаеха победата, но за съжаление не успяха да я постигнат", каза още той. /БГНЕС