След Нова година Левски ще има нов треньор и това ще бъде изявен "син" кадър със статут на легенда. Твърдението е на "Меридиан мач", а спряганите имена са три - Димитър Димитров, Станимир Стоилов и Георги Иванов.

Херо, Мъри и Гонзо към днешна дата са ангажирани с клубове от "А" група. Двама от тях обаче не са далеч от момента, в който ще се разделят с отборите си.

Димитър Димитров, който трябваше да избяга от стреса в Бургас, от две години прави отбор без пари. Съставът на Черноморец се разпада всеки трансферен прозорец и трябва да се прави наново, което коства неимоверни усилия на Херо и неговия щаб.

Ботев на Мъри пък се представя под очакванията тази есен след добрите игри през лятото. Литекс и Лудогорец изглеждат сигурни за евротурнирите догодина, а за другите две места претендират Левски и ЦСКА, които смятат, че по право им се полага челна позиция в класирането. Така скъпият проект Ботев може да се окаже без право на евроизява догодина, ако Стоилов не започне да побеждава.

Единствено Гонзо изглежда непоклатим на "Тича". Черно море има добри резултати, публиката вече прие бившия нападател, а съблекалнята е спокойна - три фактора, които правят Георги Иванов твърде ценен за ръководството.

Въпреки различните ситуации при различните опции, шефовете на Левски продължават сондажите с набелязаните имена. Собственикът на клуба Тодор Батков и спортният директор Христо Йовов са хората, които ще определят наследника на Тони Здравков през 2014-а.

Sportni.bg