Фенове на Берое нападнаха играчите на Лудогорец по време на днешното занимание на "орлите" в Стара Загора и пратиха Мичел Бургзорг в болница.

Около 30-40 ултраси на старозагорския тим нахлуха на стадиона в квартал "Кольо Ганчево" и нападнаха играчите на шампиона, които провеждаха заниманието си преди утрешния реванш между двата тима от Купата на България.

Хулиганите започнаха да замерят треньори и футболисти на разградчани с камъни и бомби, като по време на атаката бе ранен Мичел Бургзорг, който бе уцелен в главата с бомбичка. Той бе откаран веднага в болница.

Полицията се намеси и попречи да се стигне до още по-сериозни погроми. Все още не се знае дали ще се изиграе утрешната среща, която е насрочена за 18:00 ч. на стадион "Берое".

Напрежението между Лудогорец и Берое се появи след първия мач между тях от осминафиналите за Купата, като от тима от Стара Загора претендираха, че са били ощетени по време на срещата. Хулиганите, които се "проявиха" днес, явно са смятали, че "отмъщават" за това. /БГНЕС