Головата суша, която е налегнала Димитър Бербатов, му създава все повече главоболия. С всеки изминал ден зачестяват информациите, че нападателят ще си тръгне от Фулъм. 

Поредната такава идва от Италия. Според местните медии, представители на българина са се свързали с Фиорентина и се интересували от вероятността да бъде осъществен трансфер там.
 
Изданията не посочват източниците си, но твърдят, че шанс за такава сделка просто няма. И причините за това са няколко. 
 
Първо, в момента "виолетовите" разполагат с играчи като Джузепе Роси и Марио Гомес, които се късат да бележат. 
Второ, във Флоренция още не са забравили начина, по който Бербатов се отказа от трансфера си там, въпреки че пътуваше към Италия, за да подпише.

Иначе според "Калчоблог", нашият нападател иска да се махне от Фулъм, защото вече усещал, че мениджърът Мартин Йол му търси заместник.

Холандецът иска да се подсили с гърка Костас Митроглу. Конкуренцията за подписа му не е чак толкова сериозна - Уест Хем и Лацио.

Досега Йол винаги е показвал уважение и подкрепа към българина. Но головата суша на благоевградчанина този сезон е фрапантна.

Той има само един гол в Премиършип и един за Купата на Лигата. Тимът му ниже загуба след загуба и е в зоната на изпадащите. Това налага и промени.

Вести.бг