Футболистите на Левски бяха наказани след загубата с 1:2 от Черно море във Варна. "Сините" бяха надиграни от тима на Георги Иванов - Гонзо и поради тази причина днес ще се явят на стадион "Георги Аспарухов" за извънредна тренировка.

По традиция неделята е почивен ден, когато отборът играе в събота. Този път обаче ще има не само възстановяващо занимание, но и тежък разбор. Тренировката е фиксирана за 11:00 часа.

Още във Варна след загубата футболистите на Левски започнаха взаимно да се обвиняват. Даниел Димов беше най-силен на приказки, изразявайки мнение, че съотборниците му не са мъже.

"Не си ли мъж, не се ли сбиеш, не пуснеш ли кръв, няма как да спечелиш такава битка", хвърли обвинението към съотборниците си Даниел Димов, който каза също така, че Левски вече играе като провинциален отбор.

Полузащитникът Мирослав Иванов пък се нахвърли директно на треньора. Шуменския Деко обвини Антони Здравков, че е сгрешил тактиката за мача на "Тича", съветвайки футболистите си да играят с "високи топки".

"Сините" футболисти треперят и за заплатите си. Глобите са сигурни, под въпрос е само техният размер. Мярката ще е поредна от началото на сезона, но играчите не се стряскат от паричните санкции. 

Sportni.bg