Срещу ЦСКА са заведени над 20 международни дела с искове за общо над 1 милион евро, разкри директорът на Международния отдел на ЦСКА Владимир Рупов.

"Заварихме над 20 международни дела. Относно делото "Бизари" нямахме шанс за реакция, защото го заварихме на етап, когато вече беше загубено. В момента има още 6 такива дела. Първото е за комисионна на Мадам Ба, затова, че е довела сина си да играе на "Българска армия", коментира Рупов.
 

"Другите дела са на състезателя Гуидо ди Вани - по силата на подписан предварителен договор, иск за 472 500 евро. Тенгариня - уволнен дисциплинарно от клуба - от негово име заведено дело за 305 000 евро. Нилсон Антонио - уволнен дисциплинарно, изплатени всички дължими заплати, неговият иск е за 305 100 евро. Общо сумата е от порядъка на 1,25 милиона евро. Интересното в случая е, че всички тези искове се представляват от един адвокат, засега няма да му кажа името", допълни той.

Рупов разкри, че клубът събира документи и планира да заведе дело за опит за източване на клуба и финансова измама в особено големи размери. 

Sportni.bg