"С оглед на тежкия мач в Разград днес изиграхме един двубой на прилично ниво и съвсем заслужено победихме с 2:0", сподели наставникът на Левски Антони Здравков след успеха над Черноморец с 2:0 на стадион "Георги Аспарухов", предаде репортер на БГНЕС.

"С оглед на тежкия мач в Разград днес изиграхме един двубой на прилично ниво и съвсем заслужено победихме с 2:0. Черноморец се опита да ни изненада със системата с трима централни защитници, 3-5-2. Ние отговорихме адекватно с флангови играчи. През първото полувреме не съм доволен, че с лека ръка пропуснахме 3-4 положения, дело на Туре, Макриев, Гари Родригес. През второто полувреме променихме нещата, съумяхме да вкараме два гола и да победим", коментира Здравков след двубоя.

"Днес трябваше да играем с двама чисти нападатели, но с оглед на това, което видяхме от титулярния състав на Черноморец, променихме схемата малко преди началото, но това не е проблем за нашите играчи", уточни той.

"Преговори не водя с никой, имам договор до 30 юни и имам уговорка с ръководството след последния мач да видим каква е ситуацията, дали ще остана или друг ще дойде. Благодаря на г-н Батков за думите. Не искам сега да говоря, имаме първо два мача, искам да сме концентрирани върху тях. На Нуно Пинто му изтича договорът в края на месец декември, знам, че ръководството говори с него, но не знам на какъв етап са разговорите", завърши треньорът на "сините". /БГНЕС