Ръководството на Балотели побърза да опровергае информацията за предстоящата продажба на Марио Балотели, няколко часа след появата й в медиите.

Изданието "Secolo XIX" публикува материал, в който се твърди, че собственикът на "росонерите" Силвио Берлускони е взел категорично решение да се раздели с италианския национал до края на януари.

"Милан категорично отрича твърденията, приписвани на президента на клуба Силвио Берлускони, относно възможен трансфер на Марио Балотели. Балотели е и остава играч на Милан", се казва в съобщението на Милан, публикувано на сайта на клуба. Скандалният тъмнокож нападател премина в ломбардския клуб през януари от Манчестър Сити, подписвайки контракт до края на юни 2017 г. Оттогава той проведе 33 срещи, вкара 21 гола, получи 16 картона с жълт цвят и един път бе изгонен от терена. Милан е поредният клуб, в който Балотели постоянно създава някакви проблеми. Не помагат и редовните посещения на наетия специално за него психолог, въпреки твърденията на играча, че иска да се промени. /БГНЕС