Дългото медийно мълчание на Наско Сираков след напускането му на Левски приключи. Бившият изпълнителен директор се нахвърли върху феновете, заради които се махна.

Вълка напусна след събличането на наставника Ивайло Петев от групичка маскирани привърженици. Според него това е било режисирано.

"Защо напуснах Левски? Това не е Левски. Не е моят Левски. 10 наркомани и лумпени или 20, или 50, или 100 да командват този велик клуб.

Жалко е, че сигурно има хора, които стоят зад тях. Звучи ми смешно, че те спонтано са решили да съблекат треньора.  

А Ивайло Петев щеше да бъде вторият Станимир Стоилов. Сигурен съм в това. Щях да им направя един от най-големите подаръци в историята, докарвайки Петев за треньор. 
 
Те не пожелаха. Това е най-срамното петно в историята на отбора", заяви Сираков в предаването "Тази неделя". 
 
Той се беше заканил, че след тази постъпка никога повече няма да стъпи на "Герена". Сега е омекнал и твърди, че сигурно някой ден ще се завърне. 
 
Но по всичко изглежда, че няма да се случи, докато управлява Тодор Батков. Според Вълка, адвокатът скоро ще си тръгне. 
 
"Сигурно ще стъпя пак на "Герена". Трудно е човек да каже "никога". Колелото се върти. Тодор тотално изнемогва, което е и нормално. 
 
В Левски се похарчиха много сериозни пари, а няма резултати. В България е трудно за един човек да издържа футболен клуб на най-високо ниво. 
 
Тодор ще си тръгне рано или късно при всички положения. В очите на хората изглежда, че колкото по-рано, толкова по-добре. Важно е кой ще дойде след него. 
 
И да се знае кой ще дойде, защото много неща в България никой не ги казва и остават скрити за хората. Не е нормално да ме питат мен откъде идват парите за Левски. 
 
Ние сме европейска държава. Това е смешно. Също така, все някога Левски ще има нов стадион. Аз съм радостен от факта, че се започна строежът на нов стадион. 
 
Със сигурност няма да е готов за май месец, но това няма значение. Важното е, че се прави такова нещо. Хубаво е в България да се строи. Имаме нужда от това", сподели Сираков. 
Спортни.бг