"Надявам се, че вратарят Стоянов няма да бъде толкова добър и няма да има ден, така както беше в Рим. Особено през първото полувреме имахме много възможности, които той отрази", заяви наставникът на Лацио Едоардо Рея, предаде репортер на БГНЕС.

Рея и младият играч на тима Балде Кейта дадоха пресконференция в София, а след това треньорът изведе играчите си за официална тренировка на стадион "Васил Левски".

"Няма да е лесно да се върне резултата. Видяхме, че те имат добър отбор, който играе в добър ритъм. Трябва да направим нещо изключително, играта ни трябва да е изключителната, за да можем да върнем този резултат. Аз познавам от години Лацио и е по-добре да играем в Рим пред публика, отколкото без фенове. Ще трябва вземем инициативата в наши ръце. Не бива да я оставяме на тях, тъй като те разиграват много добре топката. Силен отбор са, но ние трябва бързо да се опитаме да отбележим гол и да се върнем в мача. Ще решим утре кой да изпълни дузпа. Изживяваме труден момент и е много важно да продължим напред в турнира. Лудогорец играе много добре по фланговете. Знаем много добре положителните им страни. Знаем и слабите им страни, но аз сега няма да ги кажа. През последните дни сме разтълкували тяхната игра. Клозе може да го пусна през второто полувреме, но може и да стартира като титуляр. Това ще го реша утре. Преди известно време имахме много контузени играчи, но сега не мога да се оплача от подобно нещо. Мога да извадя два добри отбора за мача утре и този в неделя", заяви Рея.

"Аз се старая да бележа голове. Ще съм много щастлив, ако утре се разпиша. За мен това е първа година в първия състав на тима. Много съм щастлив, че имам тази възможност да играя с тях. Винаги се старая да давам всичко от себе си. На 18 години съм и се уча всеки ден. Най-ценното нещо, което научих, е играта без топка и позиционирането си на терена. Това, че нашите тифозите очакват да играя добре, ме задължава да го правя във всеки мач. Лудогорец играят много добър футбол. Подават си топката и атакуват опасно. Чака ни тежък мач, тъй като ще играят пред собствена публика, но очаквам да победим", заяви младият футболист на Лацио Балде Кейта. /БГНЕС