Трансферната сага около Станислав Манолев приключи и от пролетния дял той ще облече екипа на руския Кубан Краснодар, съобщи телевизия News 7.

Така Манолев ще се събере със своя приятел и колега от представителния отбор Ивелин Попов, който е един от водещите играчи на жълто-зелените от Краснодар.
 

Манолев ще се присъедини към отбора на Кубан следващата седмица. В момента той изчаква да стане готова работната му виза, след което ще отпътува за Русия и ще премине там
медицински тестове.

Ако няма проблеми, националът на България ще подпише с Кубан до края на сезона на руската Премиер лига, като в договорът е залегнала клауза за двугодишно удължаване на
контракта.

Литекс, Левски и ЦСКА също искаха да се подсилят с Манолев, но той нееднократно заяви, че предпочита да продължи кариерата си в чужбина.

В момента крилото е свободен агент, след като разтрогна договора си по взаимно съгласия с холандския гранд ПСВ Айндховен.

Причина за това бе отказа му да продължи контракта си с "филипсите", заради което ръководството на клуба го прати във втория тим, а през миналата пролет той игра под наем във Фулъм.

Sportni.bg