Собственикът на акции на Левски Тодор Батков веднага след завръщането си от Испания отиде до клуба на привържениците на "сините", който се намира на бул. "Тодор Александров".

Там той проведе среща със сини привърженици, която продължи повече от час и завърши малко преди полунощ. При излизането си от фенклуба единственото, което каза Тодор Батков пред екипа на Гонг бе: "Няма какво да ви кажа. Пихме кафе с феновете. В сряда ще разберете всичко, което ви интересува".

След това Батков се качи в чакащия го автомобил и си тръгна. Феновете, които присъстваха на срещата с Тодор Батков останаха в клуба.

Остава да се гадае каква е била темата на разговор при тази изненадваща среща.

По всичко личи, че е ставало въпрос затова, което предстои да се случи в Левски след последните събития в клуба.

Очаква се в сряда по обед да има пресконференция на НКП, а и след изказването на Батков, че ще се разберат по-късно нещата от клуба и от Левски да съобщят за евентуални промени и действия от страна на ръководството. Христо Йовов, който изпълнява длъжността спортен директор на клуба чака завръщането на Тодор Батков, за да изясни дали ще напусне, както твърди или има някакъв шанс да остане.

Според информация на Гонг по-скоро Йовов ще напусне поста, който заема. Очаква се Тодор Батков да каже дали Тони Здравков ще запази поста си и докога – дали ще остане старши треньор до мача с ЦСКА или ще бъде сменен преди това. /БГНЕС