Станислав Ангелов: Загубихме заради мен и съдията (видео) - 08 мар
Георги Иванов-Гонзо ще се завърне в "Левски" след дербито с ЦСКА в събота, твърди ТВ7 на базата на свои източници. Бившият нападател и настоящ треньор на "Черно море" ще заеме позицията на спортен директор.

Иванов беше искан от собственика на сините Тодор Батков след последните разочароващи резултати на отбора и преди последното дерби с червените преди седмица. Тъй като бившият футболист има договор с "Черно море" се оказа проблемно неговото напускане в посока София.

Според информацията на ТВ7 Иванов ще назначи и нов старши треньор на мястото на Антони Здравков, чието бъдеще в клуба остава неясно.

В съботното дерби срещу ЦСКА от 16.15 часа "Левски" ще може да разчита отново на капитана си Станислав Ангелов и на Ларсен Туре.

Двамата получиха червени картони при победата на "армейците" с 1:0 в миналия кръг, но изтърпяха наказанията си от по един мач в срещата от турнира за купата на България срещу "Ботев" (Пловдив).

Здравков селекционира състав от 18 футболисти, от които отпаднаха националът Владимир Гаджев и контузеният Мирослав Иванов.

Гаджев е със спрени права заради инцидент с Омар Косоко след мача срещу ЦСКА миналата събота, като случаят ще бъде разгледан от дисциплинарната комисия на БФС през следващата седмица.

Кристовао Рамос може да направи завръщане в А група, след като пристигна "Герена" в края на февруари със свободен трансфер след неуспешен 6-месечен престой в турския "Коняспор".

dnevnik.bg