"Аз мисля, че ако до края на шампионата имаме мачове с Левски, ние ще станем шампиони", заяви шефът на ЦСКА Александър Томов след победата над "сините" с 1:0, предаде репортер на БГНЕС.

"Това е сладък рекорд. Три пъти поред да биеш Левски не е шега работа. Те са един силен отбор и в тези мачове винаги ни е било трудно. Искам само да кажа, че се моля за младите звезди на отбора ни. Днес видяхте Иван, преди време Тони и всички останали, да не ги изреждам, вие ги познавате. Това, което започнахме от октомври, днес се виждат плодовете. Това е една млада генерация. Чочев и другите юноши от школата. Благодаря на феновете. Искаме във всеки мач да побеждаваме", заяви Томов.

"Когато започвахме през юли не сме си мечтали за титла. Имахме за цел да сме в първата седмица. Нямам желание да поставям цел, защото тръгнахме от много ниско ниво, но сега трябва да очакваме много силни игри. Нека да играем мач за мач и преките двубои с Литекс и Лудогорец ще покажат дали имаме сили за нещо повече. Левски много изостана и мисля, че преките ни съперници са двата провинциални отбора от Ловеч и Разград", каза още шефът на ЦСКА.

"Не бих искал да се подценява Левски. Гледах им мача за Купата с Ботев, които направиха най-скъпата селекция през зимата. Не бива да се подценява Левски. Ние имаме дълга резервна скамейка и затова победихме. Видяхте, че днес играхме с няколко резерви, но това не се почувства на терена", добави Александър Томов.

БГНЕС