Нападателят на Атлетико Мадрид Диего Коща е уверен, че ще може да вземе участие във финалния мач от Шампионската лига срещу Реал в събота. Новината разпространява испанското издание "АС".

Испанският национал се върна от Сърбия, където получи помощ от известната местна лечителка Марияна Ковачевич. Там тя го подложи на алтернативно лечение с конска плацента, което явно е дало резултат.

Лекарите на Атлетико споделят оптимизма на играча. Първоначално те смятаха, че той не само няма да играе срещу Реал, но може да пропусне и Мондиала. Относно участието му на Световното първенство в Бразилия сега вече няма никакво съмнение.

Футболистът получи мускулна травма в крака по време на мача от последния кръг на Примера дивисион срещу Барселона, в който "дюшекчиите" стигнаха до равенство. То им бе достатъчно, за да завоюват титлата в Ла Лига.

Сега възпитаниците на Диего Симеоне, с голямата звезда Диего Коща в редиците си, ще се опитат да направят дубъл. В събота те ще спорят за званието европейски шампион с Реал Мадрид в Лисабон.

gong.bg