Старши-треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев е на мнение, че нулевото равенство с Партизан не е чак толкова лош резултат.

Лудогорец и Партизан завършиха без голове първия си мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Реваншът е на 6 август в Белград, като победителят от двата мача ще играе плейофи за влизане в групите на Шампионската лига. Отпадналият отбор пък ще играе плейофи за влизане в групите на Лига Европа.

"На пръв поглед е разочароващ резултат, но не и толкова лош. Искахме да победим, но явно всичко ще се реши в реванша. Партизан донякъде ме изненада със защитната си игра. Очаквах да нападат повече. За съжаление ние не можахме да си реализираме ситуациите си. Понякога неумение, понякога припряност, понякога нерви ни пречат да вкараме", заяви Стоев след края на мача.

"Двубоят беше по-различен от мачовете за първенство. Там е едно, тук вече е Шампионска лига и тези мачове са от друго естество. Хубаво е, че не ни вкараха гол. И двата тима влизаме на равни начала в реванша. Само публиката е тяхно предимство в ответния сблъсък в Белград. Там няма да се затворим и ще търсим отбелязване на гол". /БГНЕС