"Левски" е започнал преговори с Димитър Димитров-Херо, съобщава News7. Според информацията специалистът е поканен да работи на "Георги Аспарухов".

Спортният директор на сините Георги Иванов-Гонзо очаква до края на деня да получи отговора на Димитров. Засега няма яснота на какъв пост е поканен опитният специалист.

След победата с 1:0 срещу "Локомотив" (София) Иванов каза, че е разочарован от работата на настоящия треньор Пепе Мурсия. Той обясни, че предстои да се вземе решение дали испанецът ще бъде сменен.

Минути след края на софийското дерби Иванов разговаря с Мурсия. След срещата между двамата испанецът каза, че усеща подкрепата на спортния директор и че вярва, че двамата ще са успешен екип.

Това е поредният случай в последните години, в който Димитров се свързва с пост в "Левски". Като треньор на "Черноморец" той няколко пъти отказваше на сините по семейни причини. След раздялата си с бургазлии беше представен в "Ботев" като спортен директор, но си тръгна само след два дни заради напускането на Станимир Стоилов.

dnevnik.bg