Димитър Димитров-Херо заяви, че има желание да се завърне в "Левски". Той уточни, че засега липсва конкретно предложение от сините.

"Разбира се, че искам. Винаги съм имал желание. Имало е причини да не съм там в годините, в които съм бил поканен. Аз съм бил винаги отворен в това отношение", обяви Димитров пред Тв7.

Собственикът на "Левски" Тодор Батков не пожела да потвърди. "Клубна тайна е дали преговаряме с Херо и дали той ще дойде на "Герена". Да, тука е чувствителна темата, защото той е знак за Бургас и бургаския футбол", обяви Батков пред медии в морския град.

От думите на адвоката обаче се разбира, че той има симпатии съм Димитров. "Херо, макар и за половин сезон, показа чудеса в "Левски". Помните сезон 1999-2000. Тогава не ги взимах аз решенията. На мен ми беше казано да прекратя договора му. Аз се чувствах толкова неудобно, че извиках човека, който беше предизвикал това уволнение, да присъства и да си изпие чашата до дъно. Знаете го кой е", каза Батков.

В последните години името на Димитров няколко пъти се свърваше със завръщане в "Левски". За последно той работеше при сините през 2000-а година като треньор.

След раздялата с Пепе Мурсия спортният директор Георги Иванов-Гонзо заяви, че сам поема отбора. Не е ясно на какъв пост е поканен Димитров.

"Не съм получил оферта от "Левски". Тази информация, която излезе по медиите, не е съвсем точна. Не е уточнено абсолютно нищо, затова ви казвам – не са водени сериозни разговори, че да коментираме. На този етап няма нищо", допълни Димитров.

dnenvik.bg