"Аз вярвам, че утре не само ще победим, но и ще отстраним отбора на Стяуа", обяви капитанът на Лудогорец Светослав Дяков преди утрешния плейоф срещу Стяуа за влизане в групите на Шампионската лига, предаде репортер на БГНЕС.

"Лудогорец може да вкара 3 и повече гола, когато играе добре, когато играем с играта, която можем. Нашият план е да излезем и да покажем игра, която ще ни донесе успех. Аз вярвам, че утре не само ще победим, но и ще отстраним отбора на Стяуа. Трябва да внимаваме много да не ни се отбележи гол, също така да бъдем много агресивни в атака", коментира халфът на днешната пресконференция.

"Силата на Лудогорец е много по-голяма от това, което показахме в Букурещ, и утре всички ще се убедите в това. Ще победи отбора, който търси повече победата, който покаже повече дух и характер. Трябва и доста умно да се изиграе мача, не трябва да се хвърляме в непрестанни атаки. Ще сме подготвени добре за 90 минути, а не се знае дали няма да играем и повече", каза още лидерът на "орлите".

БГНЕС