Капитанът на "Реал" (Мадрид) Икер Касияс отправи сериозни критики към отбора след фрапиращия обрат с 2:4 от "Реал Сосиедад".

Белите поведоха с 2:0 до 11-ата минута, но допуснаха първата си загуба за сезона в Ла Лига и вратарят определи играта на тима като безобразна.

"Първо трябва да поздравя футболистите на "Реал Сосиедад", които играха впечатляващо. Нашият отбор бе безобразен. Когато имаш преднина от два гола, няма как да завършиш мача по такъв начин. Подобно нещо не бива да се допуска", заяви Касияс.

Той се надява, че паузата за националните отбори ще помогне на мадридчани да решат проблемите си, които са най-вече в защита. "Трябва да обърнем повече внимание на грешките, защото всеки има вина, не само момчетата от отбраната. Целият отбор трябва да участва в защитата", каза Касияс.

След първите два кръга "Реал" вече изостава с 3 точки зад лидера "Барселона" и е на една от шампиона "Атлетико" (Мадрид).

"Ще проведем разговори в отбора и няма да се влияем от коментарите на медиите. Трябва да чуем собствения си глас, защото случилото се в двубоя не беше нормално", допълни Касияс.

"Реал" е сред съперниците на "Лудогорец" в груповата фаза на Шампионската лига, а мачовете между тях ще бъдат на 1 октомври в София и на 9 декември в Мадрид.

dnevnik.bg