Левски записа успех с категоричното 4:1 като гост на Хасково в среща от кръга на "А" група.

"Сините" откриха резултата в 26-ата минута, когато Валери Домовчийски стреля от малък ъгъл и уцели страничния стълб, а топката се върна на метър от вратата, откъдето Луис Педро нямаше проблеми се разпише за 1:0. В 40-ата минута груба грешка на вратаря на Хасково бе наказана от Домовчийски. Юношата на "сините" Боян Пейков подари кълбото на централния нападател на Левски, който без проблеми реализира за 2:0.

В 75-ата минута Аниете мина без проблеми през няколко играчи на Хасково, за да влезе в наказателното поле, където подаде към Гаджев, а капитанът на Левски бе оставен сам на удобна позиция и без проблеми вкара за класическото 3:0. Минута по-късно гостите стигнаха до нов гол. След центриране на Минев отляво Аниете бе оставен непокрит в пеналта и с глава прати топката в левия ъгъл - 4:0.

В 84-ата минута реферът отсъди дузпа за домакините и Емил Ангелов отбеляза почетното попадение в този мач. Заради нарушението си Аймен Белаид получи червен картон, което означава, че ще пропусне двубоя с шампионите Лудогорец. /БГНЕС