"За нас е чест, че един голям отбор ще играе срещу нас", заяви треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев на пресконференция преди мача с Реал Мадрид, предаде репортер на БГНЕС.

"Ние сме отбор на 4 години, с 4 титли, ако броим и тази от "Б" група. Реал Мадрид е галактически отбор. Вие знаете с какъв бюджет разполагат те. За нас е чест да играем с най-добрия отбор в света. Футболистите са готови за този мач. Наясно с това каква голяма разлика има в класите, но ще играем футбол. Аз лично изобщо не се притеснявам. Доволен съм, че те ще дойдат тук в България и нашите фенове ще могат да гледат Реал Мадрид. Това е един галактически отбор с невероятни футболисти. Това е гордост за Лудогорец", добави още наставникът на разградчани, като думите му бяха подкрепени и от Козмин Моци.

"Ще играем срещу може би най-добрият тим в света. Уверени сме, че можем да направим добър мач. Ще се постараем да играем така, както срещу Ливърпул. Ще се бием за нашите шансове. Надявам се на добър резултат. Когато играя за Лудогорец, защитавам цветовете на този тим. Когато играя за националния отбор, тогава защитавам цветовете на Румъния", заяви Моци. /БГНЕС