Мениджърът на "Ливърпул" Брендън Роджърс изрази надежда, че отборът му ще победи "Лудогорец" в София и ще съхрани възможностите си за класиране за осминафиналите в Шампионската лига.

"Когато беше изтеглен жребият, решихме, че всичко ще бъде решено в последния мач с "Базел". Трябва да спечелим следващия си двубой, за да стигнем до този решителен мач, надявам се", каза Роджърс.

Англичаните загубиха с 0:1 гостуването си на шампиона "Реал" (Мадрид). Червените и "Лудогорец" имат по три точки в група В, докато "Базел" е втори с шест.

"Представихме се великолепно, но не постигнахме резултата, който заслужавахме. Все още имаме голям шанс да продължим", заяви мениджърът на "Ливърпул".

Преди срещата с "Реал" той призова да се сложи край на оплакванията и оправданията за слабото представяне от началото на сезона. Следващото предизвикателство пред състава му е мачът с "Челси" във Висшата лига.

По думите му на "Сантяго Бернабеу" не са играли резервите, а онези футболисти, за които е мислел, че могат да постигнат желания резултат. Роджърс обясни, че непостоянната игра до момента не позволява да се говори за голям брой твърди титуляри.

"Интересува ме как се представя всеки играч, а не какво могат да кажат хората. Съсредоточен съм върху футболистите, отбора и върху това, което е най-добро за тях", добави Роджърс.

dnevnik.bg