Владимир, ще те ухапя като кобра, заяви Кубрат Пулев към световния шампион по бокс за професионалисти в тежка категория Владимир Кличко.

Двамата ще се срещнат в спор за титлите на украинеца на 15 ноември в Хамбург, а активното подгряване за сблъсъка между тях започна с клипове на английски и немски език.

Именно от първия рекламен спот е репликата на Пулев към шампиона на Международната боксова федерация (IBF), Световната боксова организация (WBO), Световна боксова асоциация (WBA) и Международната боксова организация (IBO).

В клипа двамата състезатели се нахъсват един срещу друг. "Не се страхувам от змии. Искаш титлите ми? Забрави", отвръща Кличко.

В рекламата на германската телевизия RTL Пулев набляга на значението на своя прякор. "Казват ми Кобрата, защото съм бърз, опасен, безмилостен и непобедим", казва българинът.

"Кобра? Това не е ли влечуго, което лази по пясъка", отговаря Кличко. Украинецът вече заяви, че е готов за защитата на титлите си, след като първоначалната дата на срещата 6 септември бе отложена заради получена контузия в ръката.

dnevnik.bg