Ръководството на ЦСКА потвърди желанието си Станислав Тодоров да не свири повече мач на тима.

"Във връзка с появили се информации, както и след реакцията на нашите привърженици по отношение на евентуално назначение на Станислав Тодоров за главен съдия на предстоящия ни двубой с Лудогорец, категорично заявяваме следното:

ЦСКА София потвърждава и държи на желанието ни като Клуб, този рефер да не получава наряд за наш мач по никакъв повод. Готови сме да приемем всякакво друго назначение от страна на уважаваната от нас Съдийска комисия към БФС. В противен случай, ако Станислав Тодоров ръководи срещата ни в събота, ЦСКА София ще приеме това като тенденциозно решение", написаха "армейците" на официалната си страница.

Мнението им бе потвърдени и от феновете на тима. "Излишно е да им припомняме, че самото появяване на Тодоров на "Армията" ще направи обстановката взривоопасна, да не говорим пък, ако се стигне отново до скандални негови отсъждания! Надяваме се "силните на деня" да проявят капка разум и да ограничат наглостта си поне малко. Всичко това е най-вече в техен интерес. Ако все пак това се случи, бъдете готови за ответна реакция от цялата червена общност", обявиха от Фен клуб "Сектор Г". /БГНЕС