Бившият национал и селекционер Христо Стоичков заяви, че не се вълнува от последните скандали около националния отбор и БФС. Той сподели, че се потвърждават всички "мръсотии" в българския футбол, за които е говорил в последните години.

"Каква стана тя? Не съм роднина на баба Ванга, но това, което казах навремето за националния отбор, за БФС и за цялата тиня въобще, се потвърждава отвсякъде на сто процента. Такъв бил Стоичков, онакъв бил, но пак се оказах прав за всичко", заяви Стоичков пред "Труд".

Докато беше треньор на "Литекс", носителят на "Златната топка" за 1994 г. атакуваше остро Борислав Михайлов и изпълкома на БФС, като това беше свързано с идеята да се кандидатира за президент на футболния съюз.

Заради отлагането на изборите обаче бившият нападател на "Барселона" реши да се насочи към ново поприще и стана коментатор за мексиканска телевизия.

"Няма какво да кажа за поредните скандали. По-точно не искам. На друга вълна съм. Бързам, защото съм още на деветата дупка. Но не на кавала, а на голф игрището. Хайде, чао и много здраве на всички", каза още голмайсторът от САЩ 94.

dnevnik.bg