Футболистите на ЦСКА ще опитат да се върнат на върха в А група в домакинството си на Локомотив Пловдив. Двубоят от 18-я кръг на родното първенство е от 16 часа на стадион „Българска армия“. Мачът можете да проследите в Gong.bg, да гледате на живо с картина в Play.gong.bg, в ефира на Нова телевизия и по Дарик радио.

„Червените“ имат равен брой точки с шамипиона Лудогорец, който обаче зае първото място след успеха си над Берое в първата среща от кръга и има мач повече. След хикса срещу Марек в предишния кръг сега играчите водени от треньора Стойчо Младенов се нуждаят от поне точка, за да излязат отново начело в А група. Хърватинът Тончи Кукоч се завърна в групата на ЦСКА за предстоящата среща с Локомотив Пловдив. Освен него, сред избраниците на треньора Стойчо Младенов, попадна и Валентин Илиев, който се възстановяваше от контузия.

За първи път в групата на „черно-белите“ пък бе включен дефанзивният халф Ошобе Оладеле, който до този момент има няколко двубоя за дублиращия тим. В състава на Локомотив Пловдив след дълго отсъствие заради контузия се връща и Здравко Илиев.

Отборът на Левски пък гостува във Варна на Черно море в мач, който може да даде еднолично третото място на „сините“. Левски е с равен брой точки с третия Берое, който обаче е с мач повече. Тимът воден от Георги Иванов ще се опита да задържи инерцията от последните няколко добри мача, включително успеха над Ботев и равенството с Литекс.

ГОНГ.БГ