"Оптимист съм, надявам се, че тази година ще бъде много по-различна от предишните три, които бяха доста тежки", обяви президентът на Локомотив София Николай Гигов на първата тренировка на тима за 2015 година, предаде репортер на БГНЕС.

Собственикът на "железничарите" заяви, че всички дължими суми към играчите са изплатени и се надява силните игри на тима да продължат. "Относно нашите финанси, знаете, че понякога закъсняваме, но това, което сме казали, сме го направили. Приказките, които слушах всички тия месеци, бяха безпочвени. Спортно-техническите неща и селекцията ще ги коментира Марков", каза Гигов.

"Задържахме двама - Елтон и Даниел Генов, смятам, че още двама ще има тази седмица - Бранеков и Ранджелович. Амбициите ни са първо да завършим в шестицата, от там нататък ще видим докъде ще ни стигнат силите. Да имаме големи шансове, но още не сме го постигнали. За Купата е ясно - ще я гоним докрай", допълни той.

"Оптимист съм, надявам се, че тази година ще бъде много по-различна от предишните три, които бяха доста тежки, а две от тях кошмарни. Можете да питате играчите дали всичко е изчистено към тях", завърши президентът на Локомотив. /БГНЕС