"Преговаряме с дадени футболисти, предполагам, че до средата на другата седмица могат да се случат нещата", обяви наставникът на Левски Стойчо Стоев при заминаването на отбора за подготвителния лагер в Сандански, предаде репортер на БГНЕС.

"Сините" ще тренират в югозападния град до 16 януари, за когато е предвидена и контрола с Вихрен. "По принцип не работя еднотипно и по изградени стереотипи, стремя са на футболистите да им е интересно в този период, тъй като е доста тежък момент от подготовката. Надявам се, че няма да имаме проблеми. Твърде рано е, ясно е, че все още не са в това състояние, в моето трябва, за това е подготовката. Важното е като почнат мачовете да са наистина така подготвени, че да побеждаваме", коментира Стоев.

Той сподели, че е възможно да разчита на младите футболисти в състава. "Много си зависи от тях. Ако видя, че в един момент имат нужните качества и могат да се преборят да са в основния състав в даден мач, защо не".

"Никакви разногласия не сме имали досега с Георги Иванов. Дали ще има още напускащи зависи от селекцията, която ще направим. Общо-взето това са футболистите, на които ще разчитаме, плюс новите, които ще привлечем. Преговаряме с дадени футболисти, предполагам, че до средата на другата седмица могат да се случат нещата. Все още не може да се конкретизира. С много футболисти говорим. Иска ми се най-късно до първия лагер в Турция да направим основната селекция, за да мога и аз да успява да изградя стил на игра След това става по-трудно", каза още треньорът на Левски.

Стоев призна, че в Левски по-трудно се прави селекция, отколкото в Лудогорец. "Лудогорец е финансово обезпечен клуб, който няма финансови проблеми, и тогава е съвсем лесно да правиш селекция, въпреки че и там може да сбъркаш. Това, че ще вземеш даден футболист за много пари, няма гаранция, че той ще играе добре и в България", обясни той. /БГНЕС