Звездата на Челси Еден Азар подписа нов договор с клуба, който ще го задържи на "Стамфорд Бридж" до 2021 година, съобщиха лондончани на официалния си сайт.

Белгийският национал стана играч на "сините" през лятото на 2012 година, като от тогава се отчел с 43 гола и 46 асистенции в 147 мача. Той започна като титуляр във всички мачове от Висшата лига през този сезон и е вторият най-добър реализатор на тима с 15 попадения.

"Щастлив съм, че подписвам нов договор с Челси. Откакто съм тук, клубът винаги ме е подкрепял и съм се чувствал много добре. Мениджърът ми помогна да израсна, а феновете са фантастични. Надявам се, че ще можем да им се отплатим с много трофей, като започнем с Купата на лигата на", сподели Азар, след като подписа новия си контракт.

"Много се радвам за Еден, този договор показва, че той вярва, че треньорският екип и неговите съотборници могат да му помогнат да стане най-добрия футболист в света. Той вече е страхотен играч и неговото израстване е фантастично", коментира мениджърът на "сините" Жозе Моуриньо. /БГНЕС