Двама футболисти на ЦСКА продължиха договорите си с клуба. Защитниците Венцислав Василев и Марин Оршулич се обвързаха с червените до юни 2018 година.

Треньорът Стойчо Младенов заяви, че следващата седмица дейността по подновяването на договорите ще продължи. Целта е да се задържат онези, чиито контракти са до края на сезона.

По думите му нови договори ще бъдат предложени на капитаните Валентин Илиев и Александър Тунчев. Темата с евентуалното завръщане на Джаксън Менди обаче остава във въздуха. Най-напред главният акционер Александър Томов каза, че не иска да коментира, защото няма информация дали спортно-техническият щаб го иска.След това Младенов заяви, че също няма желание да коментира темата. Никой от двамата не заяви дали има преговори за връщането на футболиста, който се раздели с "Литекс".

Треньорът единствено изтъкна, че иска качествени играчи в състава си, но е трудно да ги намира, тъй като засега клубът привлича само свободни агенти. И въпреки това не уточни дали има желание да вземе Менди. Централният защитник избяга от ЦСКА миналата зима и малко по-късно подписа с "Литекс". Последваха обвинения между двете страни, както и твърдения, че са заведени взаимни дела.

"Ще кажа само това, което винаги съм казвал – тези, които напускат клуба, или се връщат, или отиват в небитието. Дали ще се върне – трябва да се поговори с всички от треньорския щаб. Не му дължим нищо, имаме дело срещу него. Ако това дело е спечелено, ще е точно обратното, но няма как да ви отговоря сега", заяви Томов.

dnevnik.bg