"Вчера имахме разговор с футболистите и те по-весело приемат това, че се закъснява с парите. На тоя етап в никакъв случай не им влияе", разкри наставникът на Левски Стойчо Стоев преди утрешния двубой с Хасково предаде репортер на БГНЕС.

"Сините" приемат своя съперник на "Георги Аспарухов" от 17:00 часа в първи мач от 20-ия кръг на "А" група. "Всеки един треньор се надява следващият мач да е по-добър за неговия отбор. Надявам се с всеки изминал начин да се представяме по-добре и да представяме по-добра игра. Ако се получи подценяване, това говори лошо за отбора, тъй като един сериозен отбор не може да си позволи подценяване, независимо от силата на противника. Ние трябва да свикнем да уважаваме противника и да излизаме пределно концентрирани. Ясно е, че мотивацията срещу един водещ отбор и срещу такъв от по-долната половина на таблицата е съвсем различна, но това не означава, че трябва да има подценяване", коментира Стоев.

"Трудно ми е да направя отбор за 40 дни. Отбор, който да ми харесва. Това не означава, че имам претенции към футболистите. Изграждането на един отбор става бавно и трудно. Ние се стремим да играем офанзивно. По-лесно е да се защитаваш, отколкото да нападаш. Победата над Хасково за Купата на България я приехме нормално. Все пак беше очаквана. Без да ги подценявам, но все пак играят с Левски", допълни той.

Треньорът коментира и как финансовите проблеми в клуба се отразяват на играчите. "Може би няма да повярвате, но в интерес на истината не им влияе. Вчера имахме разговор с футболистите и те по-весело приемат това, че се закъснява с парите. Те казаха, че до такава степен са свикнали, че това не им прави впечатление. На тоя етап в никакъв случай не им влияе", заяви Стоев.

БГНЕС