"Ние сме напълно спокойни, напрежението е в Левски, защото от този мач на тях им зависи дали ще играят в шестицата", обяви наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев преди дербито между двата тима, предаде кореспондентът на БГНЕС в Разград.

Шампионите приемат своя съперник в неделя на "Лудогорец Арена" от 15:30 часа. "Има доста момчета, които не се чувстват добре и в последния момент ще взема решение дали да играят. Ние сме напълно спокойни и мисля, че напрежението е в Левски, защото от този мач на тях им зависи дали ще играят в шестицата. Преди всеки такъв мач по някакъв начин се гледа да се наруши психологическото състояние на отборите, мисля, че на нас това не ни повлия", коментира Дерменджиев на днешната си пресконференция.

"Нямаме притеснения, при нас винаги е било така, че всеки един мач трябва да играем на 100 процента. Знаем как излизаме да играят срещу нас отборите, на предела на техните се възможности. Ние нямаме право на грешки, аз вярвам в момчетата. Прекалено добре се познаваме двата отбора, така че едва ли може да има някаква изненада", допълни той. /БГНЕС