Отборът на ЦСКА ще продължи да търси първата си победа след подновяването на шампионата, след като направи равенство 0:0 срещу Берое в първи плейофен мач, игран на стадион "Българска армия".

"Армейците" бяха водени в този двубой от Анатоли Нанков, след като вчера Стойчо Младенов напусна клуба, като неговият асистент направи няколко промени в стартовия състав на тима. Те обаче не помогнаха особено на "червените", като те отново се представиха слабо и не заслужаваха да вземат трите точки.

Гостите останаха с човек по-малко в 75-та минута, когато Владимир Зафиров фаулира откъсващия се Луис Соарес и получи директен червен картон, а в продължението на двубоя изгонен бе и Веселин Пенев. Въпреки численото си преимущество, домакините не успяха да покажат нещо повече и да отбележат гол, като по този начин записаха 4-ти пореден мач без победа и отбелязан гол.

Утре Лудогорец ще има възможност да поведе с 5 точки на върха на класирането, ако вземе домакинството си на Ботев Пловдив, докато със спечелената точка Берое се изравни с третия Литекс. /БГНЕС