Строителният предприемач Юлиян Инджов и екипът му започнаха анализ на финансовото състояние на ЦСКА. Той заяви преди ден, че това е важно, за да вземе крайното решение дали да стане мажоритарен собственик на клуба.

На въпроса какви са му първите впечатления той отговори пред "Канал 3": "Не може да се каже за един час работа".

Главният акционер Александър Томов обяви в събота, че се е разбрал с Инджов. Няколко дни по-рано ръководството на червените посочи задължения от 12 млн. лева към март 2015 г.

"Ако цифрите, които се съобщават в публичното пространство, са верни, ще влезнем. Теоретично до 30 март Томов държи мажоритарния пакет акции, ако намери на кого да ги продаде. Ако дотогава някой плати, той ще стане главен акционер. Цифрите, които се тиражират от настоящото ръководство, са едни. Ако те съвпаднат с нашата експертиза, ще се опитам да помогна на ЦСКА. Ако има разлика, не знам какво ще бъде моето решение", каза Инджов.

Той е възложил задача на изпълнителния директор Александър Тодоров да избере най-подходящия треньор. Постът остана вакантен след напускането на Стойчо Младенов в петък. След равенството 0:0 с "Берое" помощникът му Анатоли Нанков обяви, че целият екип напуска.

Като варианти се споменават Методи Деянов, Галин Иванов, Александър Томаш и французинът Беноа Кое. Тодоров каза след мача с "Берое", че следващият треньор отново ще е българин.

dnevnik.bg