Нападателят на "Барселона" Луис Суарес заяви, че "Ливърпул" е единственият отбор от Висшата лига, за който би играл. 28-годишният уругваец, който напусна "мърсисайдци" през лятото на 2014 г. срещу 75 милиона паунда, се завърна на "Анфийлд", за да вземе участие във вчерашния благотворителен мач на звездите.

Суарес се появи през второто полувреме за отбора на Стивън Джерард, който завърши 2:2 с тима на Джейми Карагър. Джерард вкара двата гола за своя тим от дузпа, а Марио Балотели и Дидие Дрогба се разписаха за състава на Карагър.

"Феновете тук ми липсват. Те знаят, че имат голямо място в моето сърце", заяви Суарес пред клубната телевизия на "Ливърпул".

"Във футбола никога не знаеш какво те очаква в бъдеще. Ако някога отново се върна в Англия, ще играя за "Ливърпул". Не бих облякъл екипа на друг отбор", допълни той.

През второто полувреме на благотворителния мач Суарес оформи партньорство с друга бивша звезда на "Ливърпул", която сега играе в Примера дивисион - Фернандо Торес.

"Беше страхотно. Когато преди четири години пристигнах в "Ливърпул", се надявах, че ще си партнирам с Фернандо, но той напусна три дни по-късно", разказа Суарес.

"Днешният мач беше страхотно преживяване за всички, но за мен и Фернандо беше чудесна възможност да играем заедно", допълни уругвайският нападател.

dnevnik.bg